Снимка: Булфото, архив

Ники Китаеца раздвижи скучния Big Brother с изповед за връзката, която го направи известен - тази с фолкзвездата Азис. Както е известно, двамата бяха двойка, размениха си пръстени в столично заведение, станаха част и от същото шоу преди няколко сезона.

Според Китаеца всичко е било един 4-годишен театър и отношенията му с Азис са били PR стратегия. Направил го от нуждата за пари.

"До този момент давах всичко на моето семейство и не бях спестил никакви пари. Но вече имах нужда да живея друг живот. Жертвах себе си в името на семейството си, живях живота на чуждия човек, продадох достойнството си", проплака Китаеца.

Остава въпросът дали някой ще му повярва за този театър. Веднага след признанието му Евгени Минчев също напомни за себе си и попита дали и няколкомесечната им връзка също е било пиар. Други хора от обкръжението на двамата също се усъмниха, че през цялото време връзката им е била игра, а ако започнат да излизат истини, можело и да се размирише.

Иначе Китаеца е женен за заглъхналата фолкпевица Виолета.

Междувременно Ники бе подложен и на друг тест в шоуто - предложиха му да си махне брадата, което ще осигури на съквартирантите пълен хладилник и завръщане на удобствата. Той обаче категорично отказа.

А че шоуто върви скучно, индиректно призна и самият Big Brother, който взе завивките на съквартирантите, които постоянно спели и нищо не правели.

Петя Буюклиева пък впечатлява с мрънкането си, което в крайна сметка успя да я изкара от "бунището за звезди". Тя влуди всички само за няколко часа, след което дойде предложение да се смени с някого. В крайна сметка, на нейното място застана Емо Каменов, а бюджетът за храна се увеличи с 20%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase